מרק תפוחי אדמה וגבינה
מרק תפוחי אדמה וגבינה הוא צמחוני מרק. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלח, חלב, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה וגבינה שוויצרית-גבינה שוויצרית עושה מרק שמנת מאוד ועשיר, מרק גבינה תפוחי אדמה, ו מרק תפוחי אדמה וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן וחמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
להוסיף כרישה ושום; חתוך 2 עד 3 דקות או עד כרישה הם מכרז.
להוסיף קמח; לבשל 1 דקה. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב כל הזמן עד עבה מעט.
מוסיפים תפוחי אדמה וצ ' רביל. מביאים לרתיחה; לכסות ומבשלים 30 עד 35 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
מניחים 1/2 של מרק במעבד מזון; תהליך עד חלקה. החזר תערובת לתנור ההולנדי; מערבבים היטב. מערבבים בחלב, גבינה, מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. למעלה עם בצל ירוק, אם תרצה.