מרק תפוחי אדמה עם פנצ'טה ורוזמרין
מרק תפוחי אדמה עם Pancettan ורוזמרין נטול גלוטן, וכל 30 מרק. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שיני שום, רוזמרין, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט תפוחי אדמה עם פנצ'טה, רוזמרין ולימון, מרק בטטה עם קרוטונים של פנקטה-רוזמרין, ו מרק תירס מוקרם עם פנקטן ועירית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים pancetta בתנור הולנדי, ומבשלים מעל חום בינוני 4 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף כרישה ושום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים תפוחי אדמה, מרק ומלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 26 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך מאוד, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים במרכיבים הנותרים.