מרשמלו מאלט שוקולד
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרשמלו מאלט שוקולד, שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, ו עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם שמן צמחי. באמצעות מסננת קטנה, בסדר רשת, אבק המחבת בנדיבות עם הסוכר ' ממתקים, לדפוק את כל עודף.
בקערה בינונית, לטאטא יחד אבקת קקאו, אבקת חלב מלט, 3 כפות סירופ תירס, ו 1 כף מים חמים. תניח בצד.
שים 1/2 כוס מים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מפזרים את הג 'לטין לתוך הקערה ומערבבים בקצרה כדי לוודא שכל הג' לטין במגע עם מים.
תן להתרכך בזמן שאתה עושה את סירופ הסוכר.
בסיר כבד של 3 עד 4 ליטר, משלבים את הסוכר המגורען, את הכוס הנותרת של סירופ תירס, מלח ו-1/2 כוס מים.
מניחים על חום מתון ומביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. שים מדחום ממתקים לסירופ הסוכר הרותח ולהמשיך רותחים (התערובת עשויה קצף למעלה, כך להפוך את החום מעט במידת הצורך), מבלי לערבב, עד המדחום רושם 116° (שלב כדור רך).
הסר את הסיר מהחום ולתת לעמוד בקצרה עד הבועות להתפוגג מעט.
עם המיקסר במהירות נמוכה, יוצקים את סירופ סוכר חם לתוך ג ' לטין מרכך בזרם דק במורד הצד של הקערה. בהדרגה להגדיל את מהירות המיקסר גבוה ומכה עד המרשמלו הוא עבה מאוד ויוצר סרט עבה כאשר המתיחה הוא הרים, על 5 דקות.
עבודה מהירה, לגרוף החוצה כשליש של המרשמלו( זה יהיה דביק מאוד), להוסיף אותו לתערובת שוקולד מאלט, ולקפל עד משולב באופן מלא. חזור אל המערבל והכה עד incorporated באופן מלא, 30 שניות עד 1 דקה.
לגרד את המרשמלו לתוך מחבת מוכן (זה יהיה דביק מאוד) ולהשתמש קצות אצבעות רטובות כדי להפיץ אותו באופן שווה להחליק את החלק העליון.
הניחו לעמידה, נחשפו בטמפרטורת החדר, עד שהמשטח לא יהיה דביק יותר ותוכלו למשוך בעדינות את המרשמלו מצדי המחבת בקצות אצבעותיכם, לפחות 4 שעות או בן לילה.
אבק קרש חיתוך עם סוכר ' ממתקים. השתמש במרית גומי כדי למשוך את הצדדים של המרשמלו מקצה המחבת (השתמש במרית כדי לשחרר את המרשמלו מתחתית המחבת במידת הצורך) ולהתהפך על קרש החיתוך. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים.
מברשת סכין ארוכה ודקה או סכין שף עם שמן צמחי ואבק עם סוכר ממתקים כדי למנוע דבק; להמשיך לאבק את הסכין לפי הצורך.
חותכים לאורכו ל 8 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לשמונים, כדי ליצור סך של 64 ריבועים. (עבור מרשמלו גדול יותר, לחתוך לאורכו לתוך 6 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לתוך שישיות, כדי ליצור סך של 36 ריבועים. מרשמלו מעיל, אחד בכל פעם, בסוכר של ממתקים, באמצעות מברשת מאפה כדי לצחצח את כל עודף. לעשות קדימה: מרשמלו יכול להיות מאוחסן, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף במיכל אטום במקום יבש בטמפרטורת החדר מגניב, במשך 1 חודש.