זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מתאבנים קלים ללא גלוטן: פפרוני ועוד, מתאבנים קנולי ללא גלוטן מלוחים, ו ללא גלוטן אסיה ג'ינג'ר קציצה מתאבנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 204°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
2
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
3
ניקוז.
4
במחבת, לערבב תערובת פטריות, גבינה, פקאן ותרד; להפיץ באופן שווה. בקערה בינונית, מערבבים את כל שאר החומרים עם מקצף או מזלג עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
תרד
גבינה
פקאנים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
מחבת
5
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים 25 עד 30 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 30 דקות לפני ההגשה.