קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות20
ציון בריאות13
מגזין

מתכון סלמון מצופה חזרת

מתכון סלמון מצופה חזרת
אם יש לך פירורי לחם, פטרוזיליה שטוחה, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו סלמון מצופה חזרת, פילה סלמון מצופה חזרת, ו סלמון חזרת ופירור מצופה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F. מתבלים את הסלמון עם כפית מלח ופלפל כפית ומניחים על אפייה מעוטרת sheet.In קערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, חזרת, פטרוזיליה, ו 1 כף השמן. למעלה הסלמון עם התערובת, הקשה בעדינות כדי לעזור לו לדבוק.צלוי עד אטום לאורך, 12 עד 15 minutes.In קערה בינונית, לזרוק את הירוקים, חומץ, כף הנותרים של שמן, כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
חזרתחזרת
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
ירוקירוק
פלפלפלפל
סלמוןסלמון
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מגישים עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.