נאצ'וס אולטימטיבי
המתכון האולטימטיבי נאצ'וס יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 27 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 743 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'דר, בצל, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה עובד טוב כמו מתאבן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מחבת נאצ'וס ארוחת בוקר מ' נאצ'וס האולטימטיבי, Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, ו נאצ'וס אולטימטיבי VELVEETA® (מתכונים דומים).
הוראות
* הערה של קוק: בהתאם להעדפת החום שלך, אתה יכול להסיר את הזרעים מן jalapenos או להשאיר אותם ללא פגע.
הגדר 1 של מדפי התנור על המדף הנמוך ביותר וחימום מראש תנור ל 350 מעלות F.
קו תבנית אפייה עם נייר קלף. הפוך 8 (2 אינץ') כדורים מתוך רדיד אלומיניום. ספריי 3 חוט קירור מדפים עם תרסיס בישול שאינו מקל ומניח 1 של כדורי אלומיניום בכל אחת מפינות 2 של המדפים.
להניח 1/3 של השבבים על אחד המתלים. מעל כל שבב עם פרוסת חלפיניו ומפזרים את הצ 'יפס עם 1/3 של הבצל האדום, ו 1/3 של גבינות צ' דר ו Oaxaca. חזור עם השבבים הנותרים ואת 2 מדפים אחרים. ערם את המדפים על גבי אחד את השני ולהגדיר לתוך תבנית אפייה מרופדת קלף.
אופים בתנור על המדף התחתון במשך 7 דקות או עד הגבינה מתחילה לבעבע.
מגישים מיד עם סלסה, שמנת חמוצה, גואקמולי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.