נאצ'וס עוף גביני
נאצ'וס עוף גביני נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לך עלי כוסברה ובצל ירוק, פלפל כתום, צ'יפס טורטייה תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו נאצ'וס עוף גביני, נאצ'וס גבינה קלים, ו נאצ'וס נקניק גביני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. גיליון עוגיות קו עם נייר. מסדרים שבבי טורטייה על גיליון עוגיות, חופפים מעט.
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני. מבשלים פלפל בשמן 3 עד 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים חמאה ושום, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
תוסיף עוף. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.
הסר מהחום; מערבבים שעועית. אם תרצה, מתבלים בטעם מלח ופלפל.
תערובת עוף בכפית על פני צ ' יפס.
אופים על 4 דקות או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.