קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

נגיסות פיצה

נגיסות פיצה
נגיסות פיצה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם גבינת פרמזן, מאפינס, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו נגיסות פיצה, נגיסות פיצה, ו נגיסות מטבל פיצה חמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים גבינת מוצרלה ופרמזן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
3
חותכים כל מאפין בחצי אופקית ומניחים על תבנית אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים בייקון, פלפל ירוק, ותערובת גבינה באופן שווה על חצאי מאפין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
5
אופים ב 400 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חמים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.