ניוקי עשבי תיבול עם רוטב פטריות
המתכון ניוקי עשב עם רוטב פטריות יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.09 דולר למנה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, פטריות קרמיני, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטה עשבי תיבול עם רוטב עגבניות מהיר, ניוקי עם רוטב פטריות, ו ניוקי עם רוטב אלפרדו פטריות.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה שלמים לא קלופים לסיר בינוני עם מים קרים על אש בינונית. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה ומבשלים 20 עד 25 דקות עד שהם רכים מספיק כדי לרסק. בדוק בעזרת סכין אם תפוחי אדמה מבושלים ונימוחים. לאחר מוכן לנקז את תפוחי האדמה.
כאשר מגניב מספיק כדי ידית לקלף כל תפוחי אדמה ולחתוך לחתיכות קטנות ולהעביר אותם דרך תפוחי אדמה רייקר מעל בינוני גודל קערה.
מוסיפים את הקמח, הפרמזן, החלמונים, אגוז המוסקט, הטימין, המלח והפלפל ומערבבים לעקביות בצקית ומוסיפים עוד קמח לפי הצורך.
מעבירים בצק למשטח מקומח היטב.
בעזרת הידיים מגלגלים חתיכות מהבצק לחבל בקוטר של כ -1 / 2 אינץ'. בעזרת סכין חותכים את החבל לחתיכות באורך 1/2 עד 3/4 אינץ'. מקמחים את החלקים כשחותכים אותם ומניחים אותם על מגש נייר אפייה מקומח או מרופדים בנייר שעווה. לאחר הגלגול תוכלו להכניס את הניוקי למקרר המכוסה בניילון נצמד עד שמוכן לבישול. כשמוכנים לבישול מניחים ניוקי במים מומלחים רותחים למשך כ -1 עד 2 דקות. הם יעלו לפסגה בסיום. בעזרת כף מחוררת מוציאים ניוקי מהסיר.
במחבת מוסיפים את החמאה והפטריות ומקפיצים עד להשחמה יפה, בערך 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים בחצי, כ -5 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים בעדינות עוד 2 עד 5 דקות. לאחר שהרוטב התבשל מוסיפים את הניוקי ומבשלים 2 דקות.
מקשטים בפטרוזיליה טרייה ופרמזן מגורד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ואדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.