קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ניקוג'אגה (בשר ותפוחי אדמה בסגנון יפני)

ניקוג'אגה (בשר ותפוחי אדמה בסגנון יפני)
ניקוג'אגה (בשר ותפוחי אדמה בסגנון יפני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סטייק סינטה, אפוני שלג, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ניקוג'אגה (בשר ותפוחי אדמה), בשר יפני מתובל ותפוחי אדמה, ו ניקוג'אגה, מורימוטו-סגנון (מתכונים דומים).