קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

נקניקיית עוף איטלקית מתוקה בגריל עם רוטב שמנת עגבניות מעל לינגוויני

נקניקיית עוף איטלקית מתוקה בגריל עם רוטב שמנת עגבניות מעל לינגוויני
נקניקיית עוף איטלקית מתוקה בגריל עם רוטב שמנת עגבניות מעל לינגוויני עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 597 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, בצל, יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב אור קרם אתה יכול לעקוב אחר זה עיקרי קורס עם את קרם סקונס כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 42 דקות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: נקניק איטלקי מתוק וטורטליני ברוטב יין עגבניות-מרסלה, לינגוויני ברוטב עגבניות עם נקניקיית עוף, עגבניות שלפוחיות, קייל ופניני מוצרלה, ו לינגוויני עם נקניקיית עוף איטלקית, עגבניות ומרק קייל.

הוראות

1
הכן גריל לבישול ישיר וחמם גריל לטווח טמפרטורות בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
גריל נקניק קישורים על חום ישיר, הופך כל רגע.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מוציאים מהגריל. מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
חותכים נקניק לעיגולים בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
בינתיים, על אש בינונית-גבוהה, מחממים שמן במחבת כבדה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל ומקפיצים כ -2 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים שום ומבשלים, רק עד ריחני, כ -30 שניות. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים יין, עגבניות, נקניק, אורגנו ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים שמנת ומבשלים דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
9
בינתיים מבשלים לינגוויני במים מומלחים רותחים לפי הוראות החבילה. מבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
מסננים. מנה מבושלת לינגוויני על 4 צלחות חמות או קערות פסטה. כפית נקניק / רוטב על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני מבושללינגוויני מבושל
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מפזרים כל אחד מהם פרמזן ומקשטים באורגנו טרי.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.