נקניק ברווז וקסולה שעועית לבנה
נקניק ברווז וקסולט שעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 2495 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 189 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, עלי דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו קסולה של שעועית לבנה, נקניק וברווז, שעועית לבנה מטוגנת עם רוטב קסולה, ו תבשיל ברווז ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את השעועית היטב ולשים אותם בתוך סיר גדול.
הוסף מספיק מים לשעועית כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' ולהגדיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה במשך 2 דקות, להסיר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
שים את נקניק הברווז על תבנית אפייה ומניח אותו בתנור במשך 15 עד 20 דקות.
הסר ולתת מגניב. הנקניק לא יהיה מבושל באופן מלא דרך.
מוסיפים את כל הבצל, גזר שלם, שניים מנתיבי הקורנית, ושלושה מעלי המפרץ לשעועית.
הוסף עוד מים לסיר כדי לכסות שוב על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ולתת להתבשל עד השעועית הם בעיקר רך אבל עם עדיין קצת לנשוך אותם, 50 עד 60 דקות.
כמו שעועית לבשל, לשים את הבייקון למחבת גדולה במקום על אש בינונית. מבשלים עד פריך ולהעביר את הבייקון לצלחת נייר towellined לנקז.
מסננים את כל אבל על 1 כף שומן הבייקון מן המחבת ולהוסיף את שמן הזית. חזור לחום והוסף את הבצל לקוביות, גזר פרוס, ושום ומבשל את התערובת על אש נמוכה במשך 20 דקות, עד הבצל מתחיל להפוך שקוף.
חותכים הן את נקניק הברווז והן את הנקניק על הטיה לחתיכות בעובי אינץ ' ולהוסיף אותם לתערובת הירקות.
מוסיפים את עלי המפרץ הנותרים ואת ענפי הקורנית ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את היין, מרק, רסק עגבניות, מלח ופלפל. להעלות את החום גבוה, להביא את התערובת לרתיחה. מערבבים היטב כדי לפזר את רסק עגבניות ולהוריד את החום. אפשר לתערובת להתבשל במשך 5 דקות.
הסר את כל הבצל והגזר מהשעועית והוסף את תערובת הירקות והנקניק לעציץ, ומשאיר את הסיר על אש נמוכה. מערבבים היטב לכסות.
תן לקסולט להתבשל במשך 15 עד 20 דקות, או עד שרוב תערובת היין נספגה על ידי השעועית. כף לתוך תבשיל קדרה ומגישים עם באגט פריך בצד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;