תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק קראוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, שום, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Chops ' n ' Kraut, קראוט Bierocks, ו סלט קראוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים את הכרוב הכבוש בקערה של מים חמים. מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד למכרז, כ 10 דקות.
בינתיים, מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. לדקור את הנקניקיות עם מזלג ולהוסיף לסיר יחד עם חזיר; לבשל עד השחמה בצד אחד, על 4 דקות. הפעל את הבשר ולהוסיף את הבצל, שום, כוסברה, גרגרי ערער, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד הבצל הוא חום זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
פפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים את התפוח ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מסננים את הכרוב הכבוש, ולאחר מכן מוסיפים לסיר יחד עם היין ומים כוס 1. כיסוי ומבשלים 10 דקות, ואז לחשוף ולבשל עד מעובה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
להעביר את הכרוב הכבוש, בשרים ותפוחי אדמה למגש. למעלה עם פטרוזיליה ומגישים עם חרדל.