קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

סביליה אורנג'מרמלדה

סביליה אורנג'מרמלדה
סביליה אורנג'ריבה יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. תבלין זה יש 90 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. אם יש לך תפוזים מרים, סוכר מגורען , לימונים-1 לימון רגיל 1 לימון מאייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: סביליה אורנג'מרמלדה, סביליה כתום וניל שעועית ריבה, ו ויסקי סביליה מרמלדה סופלה.

הוראות

1
הכנת הפרי
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2
1 לשפשף את התפוזים נקיים. השליכו כל אחד פגום או רך.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3
חותכים את התפוזים לשניים ומיץ אותם. כפי שאתה מיץ התפוזים, לשמור את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
שימו את הזרעים בקערה נפרדת והניחו אותם בצד. אתם תשתמשו בזרעים כדי לייצר פקטין טבעי לריבה
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פקטיןפקטין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים את הקליפות לרצועות צרות: לוקחים קליפה כתומה נקייה חצי, להשתמש בכפית כדי לחפור ממברנות קטע עדיין מחובר לחלק הפנימי. שים כמה מאלה עם הזרעים (ממברנות קטע גם לספק פקטין).
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פקטיןפקטין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
השתמש בסכין שף חד כדי לחתוך דק את הקליפה. ברגע שאתה julienne כל התפוזים לשים את הקליפות לחתוך ואת המיץ גדול (8 כוסות Pyrex עובד נהדר) כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שפים סכיןשפים סכין
7
4 מיץ לימון רגיל ולהוסיף מיץ זה קליפות תפוזים ומיץ. שמור את הזרעים להכנת פקטין.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פקטיןפקטין
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1
חותכים את לימון מאייר בשמיניות, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
2
הסר את הזרעים וכמה שיותר ממברנות פנימיות כמו שאתה יכול בקלות להסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים את קטעי לימון לרוחב לחתיכות משולשות. (ראה את השלבים במתכון מרמלדה לימון מאייר לתיאורי תמונות.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את החתך מאייר לימון לכוס המדידה עם תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
מוסיף את זרעי לימון מאייר Seeds Seville זרעי תפוזים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
אתה צריך 5 עד 6 כוסות בשילוב, של קליפות הדר ומיצים.
7
6 לשים זרעים לתוך cheesecloth או שקית מוסלין: 
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8
שים את זרעי הדרים וקרום לתוך 4 שכבות של גזה, קשור בחוזקה עם חוט, או לתוך שקית ג ' לי מוסלין. (עשיתי "תיק פקטין" שבו אני משתמש להכנת ריבה, על ידי תפירה את חתיכת בד מוסלין רגיל לתוך שקית עם שרוך בסוף.)
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
פקטיןפקטין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
9
שלב ראשון של בישול
10
1 לשים תערובת כתומה לתוך סיר, להוסיף מים: 
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מניחים את מיץ תפוזים ולימון לחתוך קליפות לתוך סיר גדול, רחב (6 עד 8 ליטר) עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
הוסף 6 כוסות מים. (בשלב זה אתה יכול לספוג לילה אם אתה רוצה. זה יעזור הקליפות לבשל מהר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
13
2 תיק פקטין מאובטח: 
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
14
מניחים את cheesecloth או שקית מוסלין המכיל את זרעי הדרים ועיסת לתוך הסיר, לטבול אותו בנוזל, ולאבטח את החוט בקצה השני לידית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
כאשר התערובת מבשלת, הפקטין מן הזרעים והממברנות יחולצו לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
16
3 להרתיח עד הקליפות רכות: להביא תערובת לרתיחה.
17
בואו להרתיח, חשוף, במשך 30 דקות( או יותר), או עד הקליפות הם רכים לחלוטין מבושל דרך.
18
בהתאם הפרי המסוים שלך, זה עלול לקחת יותר זמן, ועוד מים, כדי להגיע לנקודה שבה הקליפות רכות. ברגע שאתה מוסיף סוכר לתערובת בשלב הבא, הקליפות יתייצבו עם הסוכר, ולכן חשוב מאוד כי הקליפות בשלב הראשון של הבישול רך לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
19
בדוק את קליפות התפוזים כמו שאתה הולך. קח ביס, אם הקליפה היא בכל המשרד לנשוך, זה צריך יותר בישול.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
20
אם המים רתחו והתערובת מתחילה להיצמד לתחתית הסיר, להוסיף יותר מים, כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
21
כאשר הקליפות רכות, להסיר מן החום.
22
הסר את תיק הפקטין ומניח אותו בקערה כדי לאפשר מגניב עד שהוא נוח לגעת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
23
מדוד את הפרי והוסף סוכר ופקטין
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
24
1 למדוד את התערובת: 
25
יוצקים את התערובת מן הסיר לתוך כוס מדידה גדולה. למדוד כמה מהתערובת יש לך. תלוי כמה קשה של רתיחה וכמה זמן הבישול, אתה יכול לקבל בכל מקום בין 4 ל 5 כוסות. החזירו את התערובת למחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מוסיפים לתערובת 7/8 כוס סוכר לכל כוס תערובת. אז, אם אתה נמדד 4 כוסות של תערובת, להוסיף 3 1/2 כוסות סוכר. ברגע שהסוכר נמס, לטעום את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
הוסף עוד סוכר תלוי כמה מתוק אתה רוצה המרמלדה שלך להיות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
שימו לב כי תערובת הג 'לי תפחת עוד יותר, מעצימה הן את הטעם והן את המתיקות של הג' לי. אני בדרך כלל להשתמש 4 כוסות סוכר עבור כל 4 כוסות של תערובת פירות, אשר מייצרת ריבה ולא טארט. אל תהסס להשתמש יותר!
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
3 לסחוט פקטין משקית פקטין: ברגע שקית הפקטין שלך התקררה עד לנקודה שאתה יכול להתמודד עם זה, לסחוט אותו כמו פלסטלינה כדי לחלץ פקטין נוסף. לתפוס חלק בגודל מנדרינה של התיק וללחוץ, מושך את התיק ממך ביד אחת כפי שאתה מחזיק בחוזקה עם היד השנייה. לך מסביב לתיק.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פקטיןפקטין
5
"חלב" הפקטין עד שיש לך שוחרר על כף פקטין. הפקטין יש את העקביות של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פקטיןפקטין
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
הוסף אותו לתערובת הכתומה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
7
שלב בישול שני
8
1 להרתיח ולבדוק טמפרטורה: 
9
מחממים את תערובת הג ' לי על גבוהה בינונית ומביאים אותה לרתיחה מהירה, מערבבים מדי פעם, מוודאים ששום דבר לא נדבק לתחתית המחבת. תאבטחו מדחום ממתקים לצד המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
המרמלדה עשויה להימשך בין 15 ל-30 דקות. לאחר כ -10 דקות, להתחיל לבדוק את זה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
11
בדיקה 2 כדי לראות אם המרמלדה נמצאת בנקודת הגדרה: ברגע שהתערובת מגיעה לטמפרטורה של 103° היא קרובה לנקודה שנקבעה. זה צריך להגדיר בין218 ו222 (או 6 עד10 מעל נקודת הרתיחה בגובה שלך).
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
12
אתה יכול להגיד אם התערובת הגיעה לנקודה שנקבעה על ידי לשים כמות קטנה של נוזל ג ' לי על צלחת מקוררת, ומחפש סימנים של זה מקומט כאשר אתה דוחף אותו עם קצה האצבע שלך.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
13
בעוד מדחום לא תמיד מדויק, מבחן קמטים עובד. אם הג ' לי מתקמט על צלחת קרה, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
14
שים כמה צלחות קטנות לתוך המקפיא כדי להירגע. כמו טמפרטורת ריבה מגיע 103°, להתחיל לבדוק את זה על ידי הצבת כמות קטנה של ג ' לי חם על צלחת צונן. אם הג ' לי מתפשט ומדלל מיד, הוא לא מוכן. אם הוא שומר על צורתו קצת, זה סימן טוב.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
15
תן לזה להתקרר על הצלחת לכמה שניות.
16
לדחוף את זה עם קצה האצבע שלך. אם המדגם ג 'לי קמטים בכלל, הגיע הזמן לקחת את הג' לי את החום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
17
אם זה מתקמט אפילו רק קצת, זה מוכן
18
כאשר אתה משתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה של התערובת שלך, לוודא את הבדיקה לא נוגע בתחתית המחבת. ודא ההזחה על הבדיקה (עם מדחמי ממתקים מודרניים זה על סנטימטר וחצי מתחתית הבדיקה) מוקף למעשה על ידי התערובת. ייתכן שיהיה עליך להטות את המחבת לצד אחד, כדי לכסות את החללית מספיק כדי לקבל קריאה טובה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
לבישול יתר מרמלדה יגרום טעם קרמל או קליפות תפוז קשה במרמלדה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
20
שימורים המרמלדה
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
21
1 לעקר את צנצנות השימורים: ישנן מספר דרכים לעקר את הצנצנות לשימורים. אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
22
אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
23
או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור 93° במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
24
2 לעקר את המכסים: ככל שמתקרב הזמן עבור המרמלדה להיעשות, להרתיח קצת מים בסיר תה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תהתה
ציוד שתשתמש בו
קנקן תהקנקן תה
25
שים את עפעפי הצנצנת בכוס או בקערה קרמית ושופכים עליהם את המים הרותחים כדי לעקר אותם.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
26
3 ריבת מצקת לתוך צנצנות מעוקרים: לאחר הג 'לי הגיע לנקודה שנקבעה, להסיר את סיר ג' לי מהחום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
27
תן לג ' לי לשבת בסיר במשך כמה דקות (זה יעזור לשמור על הקליפות מלצוף בצנצנות).
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
28
בזהירות לשפוך או לצקת את המרמלדה לתוך הצנצנות, אחד בכל פעם, משאיר 1/4 אינץ ' שטח הראש בחלק העליון של הצנצנות עבור חותם ואקום.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
29
4 חישוקים נקיים, מאובטחים עם מכסים וצנצנת טבעת: לנגב את השפה נקי עם מגבת נייר נקייה, רטובה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
30
מניחים את המכסה על הצנצנת, אבטחה עם טבעת צנצנת. תעבוד מהר.
31
5 תהליך באמבט מים (אופציונלי): אם אתה רוצה, אתה יכול לעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 5 דקות כדי לעזור לקבל חותם טוב יותר כדי לעזור למנוע עובש. אם השתמשת במים רותחים בשלב מוקדם יותר כדי לעקר את הצנצנות, אתה יכול פשוט לשמור את אותה הגדרה לאמבט המים. אתה רוצה לוודא שיש מדף בתחתית הסיר כך הצנצנות לא ממש נח על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
32
6 המאפשר לצנצנות לאטום: לאחר שאטמת את הצנצנות במכסה וטבעת, ושטוף מים (או לא) את הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
33
תן לשבת על דלפק המטבח שלך. כשהריבה מתקררת, אתם תשמעו רעש נפץ כשואב אבק נוצר בחלל הראש של הצנצנות, מושך את המכסים למטה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
34
לפעמים קליפות התפוז מרמלדה לצוף לחלק העליון של הצנצנת, כדי לעזור לשמור על זה מלקרות, להפוך את הצנצנות הפוך במשך חצי שעה בכל פעם. המשך להסתובב כל 30 דקות בערך עד שמרמלדה תיראה יציבה והקליפות מופצות היטב דרך המרמלדה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה