קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

סביליה אורנג'מרמלדה

סביליה אורנג'מרמלדה
סביליה אורנג'ריבה יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. תבלין זה יש 90 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. אם יש לך תפוזים מרים, סוכר מגורען , לימונים-1 לימון רגיל 1 לימון מאייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: סביליה אורנג'מרמלדה, סביליה כתום וניל שעועית ריבה, ו ויסקי סביליה מרמלדה סופלה.

הוראות

1
הכנת הפרי
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
2
1 לשפשף את התפוזים נקיים. השליכו כל אחד פגום או רך.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3
חותכים את התפוזים לשניים ומיץ אותם. כפי שאתה מיץ התפוזים, לשמור את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
שימו את הזרעים בקערה נפרדת והניחו אותם בצד. אתם תשתמשו בזרעים כדי לייצר פקטין טבעי לריבה
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פקטיןפקטין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים את הקליפות לרצועות צרות: לוקחים קליפה כתומה נקייה חצי, להשתמש בכפית כדי לחפור ממברנות קטע עדיין מחובר לחלק הפנימי. שים כמה מאלה עם הזרעים (ממברנות קטע גם לספק פקטין).
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פקטיןפקטין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
השתמש בסכין שף חד כדי לחתוך דק את הקליפה. ברגע שאתה julienne כל התפוזים לשים את הקליפות לחתוך ואת המיץ גדול (8 כוסות Pyrex עובד נהדר) כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שפים סכיןשפים סכין
7
4 מיץ לימון רגיל ולהוסיף מיץ זה קליפות תפוזים ומיץ. שמור את הזרעים להכנת פקטין.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פקטיןפקטין
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1
חותכים את לימון מאייר בשמיניות, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
2
הסר את הזרעים וכמה שיותר ממברנות פנימיות כמו שאתה יכול בקלות להסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים את קטעי לימון לרוחב לחתיכות משולשות. (ראה את השלבים במתכון מרמלדה לימון מאייר לתיאורי תמונות.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את החתך מאייר לימון לכוס המדידה עם תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
מוסיף את זרעי לימון מאייר Seeds Seville זרעי תפוזים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
אתה צריך 5 עד 6 כוסות בשילוב, של קליפות הדר ומיצים.
7
6 לשים זרעים לתוך cheesecloth או שקית מוסלין: 
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8
שים את זרעי הדרים וקרום לתוך 4 שכבות של גזה, קשור בחוזקה עם חוט, או לתוך שקית ג ' לי מוסלין. (עשיתי "תיק פקטין" שבו אני משתמש להכנת ריבה, על ידי תפירה את חתיכת בד מוסלין רגיל לתוך שקית עם שרוך בסוף.)
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
פקטיןפקטין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
9
שלב ראשון של בישול
10
1 לשים תערובת כתומה לתוך סיר, להוסיף מים: 
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מניחים את מיץ תפוזים ולימון לחתוך קליפות לתוך סיר גדול, רחב (6 עד 8 ליטר) עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הוסף 6 כוסות מים. (בשלב זה אתה יכול לספוג לילה אם אתה רוצה. זה יעזור הקליפות לבשל מהר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
13
2 תיק פקטין מאובטח: 
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
14
מניחים את cheesecloth או שקית מוסלין המכיל את זרעי הדרים ועיסת לתוך הסיר, לטבול אותו בנוזל, ולאבטח את החוט בקצה השני לידית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
כאשר התערובת מבשלת, הפקטין מן הזרעים והממברנות יחולצו לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
16
3 להרתיח עד הקליפות רכות: להביא תערובת לרתיחה.
17
בואו להרתיח, חשוף, במשך 30 דקות( או יותר), או עד הקליפות הם רכים לחלוטין מבושל דרך.
18
בהתאם הפרי המסוים שלך, זה עלול לקחת יותר זמן, ועוד מים, כדי להגיע לנקודה שבה הקליפות רכות. ברגע שאתה מוסיף סוכר לתערובת בשלב הבא, הקליפות יתייצבו עם הסוכר, ולכן חשוב מאוד כי הקליפות בשלב הראשון של הבישול רך לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
19
בדוק את קליפות התפוזים כמו שאתה הולך. קח ביס, אם הקליפה היא בכל המשרד לנשוך, זה צריך יותר בישול.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
20
אם המים רתחו והתערובת מתחילה להיצמד לתחתית הסיר, להוסיף יותר מים, כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
21
כאשר הקליפות רכות, להסיר מן החום.
22
הסר את תיק הפקטין ומניח אותו בקערה כדי לאפשר מגניב עד שהוא נוח לגעת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
23
מדוד את הפרי והוסף סוכר ופקטין
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
24
1 למדוד את התערובת: 
25
יוצקים את התערובת מן הסיר לתוך כוס מדידה גדולה. למדוד כמה מהתערובת יש לך. תלוי כמה קשה של רתיחה וכמה זמן הבישול, אתה יכול לקבל בכל מקום בין 4 ל 5 כוסות. החזירו את התערובת למחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מוסיפים לתערובת 7/8 כוס סוכר לכל כוס תערובת. אז, אם אתה נמדד 4 כוסות של תערובת, להוסיף 3 1/2 כוסות סוכר. ברגע שהסוכר נמס, לטעום את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
הוסף עוד סוכר תלוי כמה מתוק אתה רוצה המרמלדה שלך להיות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
שימו לב כי תערובת הג 'לי תפחת עוד יותר, מעצימה הן את הטעם והן את המתיקות של הג' לי. אני בדרך כלל להשתמש 4 כוסות סוכר עבור כל 4 כוסות של תערובת פירות, אשר מייצרת ריבה ולא טארט. אל תהסס להשתמש יותר!
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
3 לסחוט פקטין משקית פקטין: ברגע שקית הפקטין שלך התקררה עד לנקודה שאתה יכול להתמודד עם זה, לסחוט אותו כמו פלסטלינה כדי לחלץ פקטין נוסף. לתפוס חלק בגודל מנדרינה של התיק וללחוץ, מושך את התיק ממך ביד אחת כפי שאתה מחזיק בחוזקה עם היד השנייה. לך מסביב לתיק.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פקטיןפקטין
5
"חלב" הפקטין עד שיש לך שוחרר על כף פקטין. הפקטין יש את העקביות של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פקטיןפקטין
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
6
הוסף אותו לתערובת הכתומה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
7
שלב בישול שני
8
1 להרתיח ולבדוק טמפרטורה: 
9
מחממים את תערובת הג ' לי על גבוהה בינונית ומביאים אותה לרתיחה מהירה, מערבבים מדי פעם, מוודאים ששום דבר לא נדבק לתחתית המחבת. תאבטחו מדחום ממתקים לצד המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
המרמלדה עשויה להימשך בין 15 ל-30 דקות. לאחר כ -10 דקות, להתחיל לבדוק את זה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
11
בדיקה 2 כדי לראות אם המרמלדה נמצאת בנקודת הגדרה: ברגע שהתערובת מגיעה לטמפרטורה של 103° היא קרובה לנקודה שנקבעה. זה צריך להגדיר בין218 ו222 (או 6 עד10 מעל נקודת הרתיחה בגובה שלך).
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
12
אתה יכול להגיד אם התערובת הגיעה לנקודה שנקבעה על ידי לשים כמות קטנה של נוזל ג ' לי על צלחת מקוררת, ומחפש סימנים של זה מקומט כאשר אתה דוחף אותו עם קצה האצבע שלך.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
13
בעוד מדחום לא תמיד מדויק, מבחן קמטים עובד. אם הג ' לי מתקמט על צלחת קרה, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
14
שים כמה צלחות קטנות לתוך המקפיא כדי להירגע. כמו טמפרטורת ריבה מגיע 103°, להתחיל לבדוק את זה על ידי הצבת כמות קטנה של ג ' לי חם על צלחת צונן. אם הג ' לי מתפשט ומדלל מיד, הוא לא מוכן. אם הוא שומר על צורתו קצת, זה סימן טוב.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
15
תן לזה להתקרר על הצלחת לכמה שניות.
16
לדחוף את זה עם קצה האצבע שלך. אם המדגם ג 'לי קמטים בכלל, הגיע הזמן לקחת את הג' לי את החום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
17
אם זה מתקמט אפילו רק קצת, זה מוכן
18
כאשר אתה משתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה של התערובת שלך, לוודא את הבדיקה לא נוגע בתחתית המחבת. ודא ההזחה על הבדיקה (עם מדחמי ממתקים מודרניים זה על סנטימטר וחצי מתחתית הבדיקה) מוקף למעשה על ידי התערובת. ייתכן שיהיה עליך להטות את המחבת לצד אחד, כדי לכסות את החללית מספיק כדי לקבל קריאה טובה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
לבישול יתר מרמלדה יגרום טעם קרמל או קליפות תפוז קשה במרמלדה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
20
שימורים המרמלדה
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
21
1 לעקר את צנצנות השימורים: ישנן מספר דרכים לעקר את הצנצנות לשימורים. אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
22
אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
23
או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור 93° במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
24
2 לעקר את המכסים: ככל שמתקרב הזמן עבור המרמלדה להיעשות, להרתיח קצת מים בסיר תה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תהתה
ציוד שתשתמש בו
קנקן תהקנקן תה
25
שים את עפעפי הצנצנת בכוס או בקערה קרמית ושופכים עליהם את המים הרותחים כדי לעקר אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
26
3 ריבת מצקת לתוך צנצנות מעוקרים: לאחר הג 'לי הגיע לנקודה שנקבעה, להסיר את סיר ג' לי מהחום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
27
תן לג ' לי לשבת בסיר במשך כמה דקות (זה יעזור לשמור על הקליפות מלצוף בצנצנות).
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
28
בזהירות לשפוך או לצקת את המרמלדה לתוך הצנצנות, אחד בכל פעם, משאיר 1/4 אינץ ' שטח הראש בחלק העליון של הצנצנות עבור חותם ואקום.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
29
4 חישוקים נקיים, מאובטחים עם מכסים וצנצנת טבעת: לנגב את השפה נקי עם מגבת נייר נקייה, רטובה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
30
מניחים את המכסה על הצנצנת, אבטחה עם טבעת צנצנת. תעבוד מהר.
31
5 תהליך באמבט מים (אופציונלי): אם אתה רוצה, אתה יכול לעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 5 דקות כדי לעזור לקבל חותם טוב יותר כדי לעזור למנוע עובש. אם השתמשת במים רותחים בשלב מוקדם יותר כדי לעקר את הצנצנות, אתה יכול פשוט לשמור את אותה הגדרה לאמבט המים. אתה רוצה לוודא שיש מדף בתחתית הסיר כך הצנצנות לא ממש נח על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
32
6 המאפשר לצנצנות לאטום: לאחר שאטמת את הצנצנות במכסה וטבעת, ושטוף מים (או לא) את הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
33
תן לשבת על דלפק המטבח שלך. כשהריבה מתקררת, אתם תשמעו רעש נפץ כשואב אבק נוצר בחלל הראש של הצנצנות, מושך את המכסים למטה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
34
לפעמים קליפות התפוז מרמלדה לצוף לחלק העליון של הצנצנת, כדי לעזור לשמור על זה מלקרות, להפוך את הצנצנות הפוך במשך חצי שעה בכל פעם. המשך להסתובב כל 30 דקות בערך עד שמרמלדה תיראה יציבה והקליפות מופצות היטב דרך המרמלדה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה