סהרוני גבינת משמש
מתכון זה מ טעם הבית דורש שקדים, מלח, קמח ומשמשים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 14%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חצי ירח אבריקוס, חצי ירח אבריקוס, ו חצי ירח אגוז משמש.
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח ומלח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מוסיפים גבינת קוטג'; מערבבים היטב. צורה ל -1 אינץ'. ביצים. מכסים ומקררים מספר שעות או לילה.
למילוי שלבו משמשים ומים בסיר. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
יוצקים לבלנדר; מכסים ומעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לקערה; מערבבים פנימה סוכר. מכסים ומצננים.
לציפוי, שלבו שקדים וסוכר; מניחים בצד. על משטח מקומח מגלגלים את הכדורים ל 2-1 / 2 אינץ'. מעגלים. כפית על 1 כפית מילוי על כל אחד. מקפלים בצק על מילוי וצובטים קצוות לאיטום.
מניחים על ניירות אפייה משומנים.
מברישים צמרות בחלבון ביצה; מפזרים תערובת שקדים.
אופים בחום של 375 במשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!