קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

סוכריות ביצת פסחא

סוכריות ביצת פסחא
סוכריות ביצת פסחא עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 48 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תמצית ונילן, תמצית קוקוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו סוכריות ביצת פסחא, חמש סוכריות שכדאי להכין, לא לקנות, לחג הפסחא, ו סוכריות ביצת פסחא שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה תערובות פודינג עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מקציפים חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
4
מחלקים תערובת פודינג בין שתי קערות. לקערה הראשונה, מוסיפים אגוזי מלך וטעם מייפל; מערבבים היטב. לקערה השנייה, מוסיפים קוקוס ותמצית קוקוס; מערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד שהם יציבים. יוצרים כפות של תערובת פודינג לצורות ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
טעם מייפלטעם מייפל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מצננים 30 דקות או עד שהם יציבים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס חלב וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים ביצים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מניחים על נייר שעווה עד להתייצבות. מקשטים לפי הצורך. אחסן במקרר.