קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

סוכריות ביצת פסחא

סוכריות ביצת פסחא
סוכריות ביצת פסחא עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 48 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תמצית ונילן, תמצית קוקוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו סוכריות ביצת פסחא, חמש סוכריות שכדאי להכין, לא לקנות, לחג הפסחא, ו סוכריות ביצת פסחא שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה תערובות פודינג עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מקציפים חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
מחלקים תערובת פודינג בין שתי קערות. לקערה הראשונה, מוסיפים אגוזי מלך וטעם מייפל; מערבבים היטב. לקערה השנייה, מוסיפים קוקוס ותמצית קוקוס; מערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד שהם יציבים. יוצרים כפות של תערובת פודינג לצורות ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
טעם מייפלטעם מייפל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מצננים 30 דקות או עד שהם יציבים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס חלב וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים ביצים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים על נייר שעווה עד להתייצבות. מקשטים לפי הצורך. אחסן במקרר.