זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם שמן זית, פילה שפמנון, פלפל מקף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: סוליית פירור, סוליה מטוגנת במחבת עם מלפפון וסלסה עגבניות, ו סול לימון עם ריזוטו עגבניות זית.
הוראות
1
במחבת קטנה, בצל מטגן בשמן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה ל1-qt משומן. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מניחים פילה על בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מפזרים מלח ופלפל. למעלה עם פרוסות עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
5
מערבבים חמאה ואבקת שום; לשפוך על עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
7
אופים, חשוף, ב 350° במשך 14-18 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.