סוליה פריכה מטוגנת במחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פריך פאן מטוגן הבלעדית. מנה אחת מכילה 1776 קלוריות, 183 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם פירורי לחם, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. , שהוא מוצק. סוליה פריכה מטוגנת במחבת, סוליה מטוגנת במחבת עם מלפפון וסלסה עגבניות, ו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם סוליה יבשה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה רדודה, להכות ביצים. בקערה רדודה נוספת, לשלב את ארבעת המרכיבים הבאים.טובלים את חתיכות הדגים לתוך הפירורים, לתוך הביצה, מאשר לתוך הפירורים שוב. לטפוח פירורים לתוך דגים fillets.In 12 אינץ ' לא מקל מחבת, חום 1 כף חמאה 1 שמן כף עד חמאה נמס.
להוסיף 2 חתיכות של דגים ומבשלים. רק להפוך דגים פעם אחת בעת בראונינג שני הצדדים, כ 6 דקות.כאשר פילה הם חום זהוב להוסיף חמאה, שמן, ודגים הנותרים. חזור על השלבים לעיל כדי לבשל פילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.