סול עם רוטב טרגון-חמאה
הבלעדית עם רוטב טרגון-חמאה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, טרגון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סול עם רוטב טרגון-חמאה, סוליית לימון עם רוטב חמאה סרטנים וטרגון, ו סול עם רוטב לימון-חמאה.
הוראות
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף 2 פילה דגים למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מהמחבת; לכסות ולשמור חם. חזור עם הדגים שנותרו.
מוסיפים יין, מרק, שאלוט ושום למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת כ 1/2 כוס (כ 10 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בחמאה, נשאר 1/4 כפית מלח, עירית, ו טרגון. רוטב כפית על דגים; מגישים מיד.
הערה יין: טעם עדין, מתון של הבלעדית קורא יין לבן זה לא oaky בגלוי. שרדונה החדש, כביכול, עובד יפה, במיוחד מאחר שלצ ' רדונה יש לעתים קרובות מגע של טעם חמאתי שמרים על המהות של הרוטב העשיר הזה. New Zealand makes many of the best unoaked chardonays. דוגמה פנטסטית אחת היא Kim Crawford Unoaked Chardone2005 ממרלבורו, ניו זילנד ($17). - קארן מקניל .
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.