גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוז מוסקט הקרקע, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סופגניות דלעת חלבית ללא גלוטן, סופגניות חלביות שוקולד, ו סופגניות חלביות שוקולד בצורת לב.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת דלעת לסירוגין עם חלב. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הפעל על משטח מקומח קלות; ללוש 5-6 פעמים.
4
רול ל3 / 8-ב. עובי.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
חותכים עם קל מקומח 2-1/2-in. חותך סופגניות.
6
במחבת חשמלית או טיגון עמוק, שמן חום עד 375°. פריי, כמה בכל פעם, עד חום זהוב משני הצדדים.