סופלה בראנץ ' דרומי עם עירית
סופלה בראנץ ' דרומי עם עירית נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חלבונים ביצה, פלפל, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו סופלה גבינה עם בצל ירוק ועירית, תבשיל בראנץ ' צמחוני דרומי, ו סופלה תירס ובייקון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חתיכת רדיד מספיק זמן כדי להתאים סביב צלחת סופל 2 ליטר, המאפשר חפיפה 1 אינץ'; לקפל אורך לסכל לשלישים. מעיל קל צד אחד של נייר כסף ותחתית צלחת עם ספריי בישול. לעטוף לסכל סביב מחוץ צלחת, צד מצופה נגד צלחת, ומאפשר לו להאריך 4 אינץ ' מעל השפה כדי ליצור צווארון; מאובטח עם מחרוזת או סרט מיסוך.
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים את הנקניק בסיר גדול מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר.
לנקז נקניק במסננת, להתייבש עם מגבות נייר. נגב נקניקיות מטפטפות מחבת עם מגבת נייר.
מביאים מרק לרתיחה במחבת, ומערבבים בהדרגה שיבולת שועל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; להוסיף נקניק, חרדל, מלח, פלפל, וגבינה, ערבוב עד הגבינה נמסה.
מניחים תחליף ביצה בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת מרק חם תחליף ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. מערבבים בעירית; להפריש.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת מרק. מקפלים בעדינות את תערובת הביצה הלבנה הנותרת.
יוצקים תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ואפה 55 דקות נוספות או עד לנפיחות וזהב. בזהירות להסיר צווארון לסכל, ולשרת מיד.