קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד מריר

סופלה שוקולד מריר
סופלה שוקולד מריר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רום, קרם טרטר, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר, עוגת סופלה שוקולד מריר, ו עוגת גבינה עם סופלה שוקולד מריר.

הוראות

1
בנדיבות חמאה ארבעה 1-1 1/4-מנות סופל כוס או אחד 1/2 ליטר צלחת סופל. אם באמצעות מנות קטנות, להגדיר אותם מעט בנפרד בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני, להמיס 3 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים קמח; מערבבים עד שהתערובת חלקה ומבעבעת. מערבבים בחלב; להמשיך ערבוב עד שחין רוטב מתעבה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
6
מוסיפים חלמונים ורום ומערבבים עד שהתערובת מעורבבת וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
רוםרום
7
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה (השתמש מצורף whisk אם זמין) עם קרם של טרטר עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות קצרות, נוקשה, לח. עם מרית גמישה, לקפל שליש רוטב שוקולד ללבנים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
8
להוסיף רוטב הנותרים בעדינות לקפל רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
9
לגרד הבלילה לתוך מנות סופלה מוכן; אם גבוה יותר מ 3/4 מלא, להשתמש צווארון לסכל (ראה" גולת הכותרת " להלן).
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 כדי doneness הרצוי: עבור מרכז רך, קרמי, אופים עד הקצוות מרגישים להגדיר ויבש אבל מרכז 1 עד 1 1/2 אינץ 'של מרקים קטנים או 2 עד 3 אינץ' של גדול אחד עדיין מופיעים רך וטלטלטל מעט כאשר המנות מטולטלים בעדינות מאוד, 12 עד 15 דקות עבור מרקים קטנים, 15 עד 20 דקות עבור אחד גדול. עבור מרכז סט מלא, אופים עד פני השטח מופיע להגדיר יבש למדי, 2 עד 3 דקות יותר עבור סופלים קטנים, 5 עד 6 דקות יותר עבור אחד גדול.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים מיד, גורפים מנות מן סופל יחיד עם כף גדולה. מציעים קצפת כדי להוסיף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
12
גולת הכותרת
13
סופלים נראים מרשימים ביותר כאשר הם עולים באופן דרמטי על שולי המנה. כדי ליצור כתר יפה על הסופל שלך, למלא את המנה על 3/4 מלא. אם זה פחות מלא, הסופל לא יכול לעלות מעל השפה. אם זה מלא יותר, הסופל עלול לשפוך על אלא אם כן אתה לעטוף את הצלחת עם קולר לסכל. הנה איך לעשות אחד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
חותכים גיליון 15 אינץ 'רחב של רדיד 4 אינץ' יותר מאשר היקף של צלחת; לקפל לאורכו בשלישים. מעיל צד אחד של רצועת רדיד בנדיבות עם חמאה מומסת, באמצעות מברשת מאפה. לעטוף את רדיד סביב מחוץ צלחת כך לפחות 2 אינץ ' של רדיד להאריך מעל השפה. מקפלים את הקצוות של רצועת רדיד חמאה על כמה פעמים עד להתכרבל נגד צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום