קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות66
מגזין

גרבלקס עם רוטב חרדל חריף

גרבלקס עם רוטב חרדל חריף
המתכון Gravlax עם רוטב חרדל חריף מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו סוכר, לימון, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו גרבלקס עם רוטב חרדל, גרבלקס עם רוטב חרדל מתוק, ו גרבלקס מקורר ברוטב חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר, מלח ופלפל בקערה כדי להפוך את תערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בקערה אחרת, לשלב את השמיר, chervil, פטרוזיליה, לימון balm לעשות את תערובת עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
לימון Balmלימון Balm
ChervilChervil
פטרוזיליהפטרוזיליה
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה שלישית לשלב את כל החומרים לרוטב חרדל ומערבבים לערבב. מכסים את הקערה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים 1 פילה סלמון בצד העור למטה בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים חצי מתערובת הסוכר על פילה, ואז חצי מתערובת העשב, את שאר תערובת הסוכר, ואת שאר תערובת העשב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
6
מניחים את הפילה השני על גבי הראשון, בשר לבשר, ולעטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
מניחים את הפילה עטוף במחבת רדודה ולשקול אותם עם משהו כבד, כמו מחבת ברזל יצוק מלא עם כמה לבנים. מקררים למשך 24 שעות, ואז הופכים את הפילה, מכבידים עליהם, ומכניסים למקרר עוד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
חותכים דק את הסלמון; מגישים עם לחם שיפון או שחור ורוטב החרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
סלמוןסלמון
לחםלחם
שיפוןשיפון
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.