המתכון Gravlax עם רוטב חרדל חריף מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו סוכר, לימון, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו גרבלקס עם רוטב חרדל, גרבלקס עם רוטב חרדל מתוק, ו גרבלקס מקורר ברוטב חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הסוכר, מלח ופלפל בקערה כדי להפוך את תערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בקערה אחרת, לשלב את השמיר, chervil, פטרוזיליה, לימון balm לעשות את תערובת עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
לימון Balm
Chervil
פטרוזיליה
שמיר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה שלישית לשלב את כל החומרים לרוטב חרדל ומערבבים לערבב. מכסים את הקערה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים 1 פילה סלמון בצד העור למטה בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מפזרים חצי מתערובת הסוכר על פילה, ואז חצי מתערובת העשב, את שאר תערובת הסוכר, ואת שאר תערובת העשב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
6
מניחים את הפילה השני על גבי הראשון, בשר לבשר, ולעטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
7
מניחים את הפילה עטוף במחבת רדודה ולשקול אותם עם משהו כבד, כמו מחבת ברזל יצוק מלא עם כמה לבנים. מקררים למשך 24 שעות, ואז הופכים את הפילה, מכבידים עליהם, ומכניסים למקרר עוד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
חותכים דק את הסלמון; מגישים עם לחם שיפון או שחור ורוטב החרדל.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.