מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם שיבולת שועל, ירקות, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -42 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שיבולת שועל עם תירס וירקות בצל, סופלה בצל מתוק, ו גרילדות בקר עם תירס טרי גביני שיבולת שועל בצל מתוק (מתכונים דומים).
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.