סורבה בזיליקום ליים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 221 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלי בזיליקום, סוכר, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בזיליקום תאילנדי, סורבה קוקוס ולימון, סורבה בזיליקום דובדבנים, ו סורבה בזיליקום אפרסק.
הוראות
מערבבים סוכר, 1 מיץ כוס, וסירופ תירס בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מבשלים 2 דקות או עד שהסוכר נמס, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים בזיליקום. לבשל 30 שניות.
להוסיף הנותרים 1 כוס מיץ, 2 כוסות מים, ו 1 כף קליפה. כיסוי וצינה. תערובת זן דרך מסננת בסדר; להשליך מוצקים.
יוצקים תערובת לתוך פחית מקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. תערובת כפית לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מקשטים עם קליפה מגוררת דק, אם תרצה.