סורבה מנגו
סורבה מנגו הוא קינוח המגיש 2. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 795 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-427 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, מים, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו Sorbetto di mango (סורבה מנגו), סורבה מנגו, ו סורבה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הסוכר, המלח והמים בסיר בינוני עד שהסוכר והמלח התמוססו לחלוטין. להפריש להתקרר.
הכנת מנגו: השתמש מקלף ירקות לקלף את הקליפה החיצונית של מנגו. ואז לחתוך את הבשר מן הזרע הגדול שטוח לבן במרכז המנגו. זרוק את הזרע וקלף. קוצצים גס בשר המנגו. אתה צריך על 3 1/2 עד 4 כוסות של מנגו קצוץ.
תערובת מנגו, סירופ פשוט, מיץ ליים:
שים את חתיכות מנגו, סירופ פשוט, ומיץ לימון לתוך בלנדר. להתמזג עד חלקה לחלוטין.
יוצקים לתוך קערה בינונית, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד שהצטננו לחלוטין.
תהליך במכונת גלידה: כאשר מוכן לשים את פירה מנגו לימון צונן לתוך מכונת הגלידה שלך, לערבב את הטקילה, רום, וודקה (אם משתמשים) או סירופ תירס.
לעבד את התערובת במכונת הגלידה שלך (אמזון מוכר אחד טוב) על פי הוראות יצרנית הגלידה.
העברת תערובת מיכל אחסון פלסטיק ומקפיא במקפיא שלך עד המשרד, לפחות 6 שעות.