סטייקים סלמון עם זיגוג סויה מייפל
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, ג'ינג'ר קלוף, שמן שומשום אסייתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית נסו סטייקים סלמון עם זיגוג הויסין, סטייק סלמון צלוי עם חומץ שרי-זיגוג דבש, ו סלמון עם זיגוג מייפל לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת גדולה ורדודה, לטאטא את רוטב הסויה עם סירופ מייפל ושמן שומשום.
מוסיפים את סטייקי הסלמון והופכים למעיל. לחץ על ג ' ינג ' ר ושום על שני הצדדים של הסטייקים. מכסים ומקררים במשך 2 שעות, הופכים את הסלמון כמה פעמים.
הסר את הסלמון מן המרינדה.
יוצקים את המרינדה לתוך סיר קטן ומרתיחים על חום גבוה עד סירופי, על 3 דקות. מסננים את הזיגוג לתוך קערה קטנה.
שמן את הסורג וגריל את הסלמון על חום גבוה בינוני במשך 6 דקות, סיבוב הסטייקים מעט לאחר 2 דקות כדי להפוך את crosshatches,אם תרצה. סובב את הסטייקים והגריל למשך 6 דקות.
להעביר צלחות כפית זיגוג על גבי.
מפזרים את הבצל הירוק ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.