סטייק בגריל וסלט תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ירקות, בצל, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סטייק בגריל וסלט תפוחי אדמה, סטייק צלוי עם סלט תפוחי אדמה Mustardy, ו ארוחת ערב הלילה: סלט תפוחי אדמה צלוי עם סטייק בגריל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
סטייק מעיל משני הצדדים עם 1 כף שמן זית וחומץ בלסמי. לשפשף 1 כפית פלפל וחצי רוזמרין על שני הצדדים; בואו לעמוד על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
לזרוק תפוחי אדמה עם הנותרים 1 כף שמן זית רוזמרין, ולהוסיף מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
אופים ב 400 במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
פלפל גריל ובצל, חשוף, מעל חום בינוני-גבוה, 3 עד 4 דקות בכל צד. סטייק העונה משני הצדדים עם מלח ים. סטייק גריל, חשוף, מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
הסר מן החלק החם ביותר של הגריל, ומבשלים, מכוסה, עוד 4 עד 5 דקות או עד רשם הטמפרטורה 130 עבור נדיר בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
8
הסר סטייק מן הגריל; לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות לפני חיתוך. (בשר ימשיך לבשל.)
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.