סטייק בסגנון טקסס על טוסט
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם זיתים kalamatan, בצל, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט, טקסס טוסט סטייק סנדוויצ'ים, ו קינמון סוכר בסגנון צרפתי טקסס טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אבקת צ ' ילי וסוכר חום בקערה קטנה כדי להתמזג. לשפשף תערובת על סטייק.
מערבבים עגבניות, זיתים, 2 כפות שמן וחומץ במעבד. באמצעות פניות on / off, להתמזג רק עד זיתים קצוצים גס.
העברה לקערה. מערבבים בצל. מתבלים עם מלח ופלפל. (סטייק ותבלינים ניתן להכין 6 שעות קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.)
חום 2 כפיות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייק ומבשלים כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
בואו לעמוד 5 דקות. לחסל מחבת.
מברשת 1 צד של כל פרוסת לחם עם הנותרים 3 כפות שמן.
מחממים אותה מחבת על חום בינוני.
מוסיפים לחם, צד משומן למטה, למחבת ומבשלים עד הזהב, על 2 דקות לכל צד.
חותכים סטייק על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מורחים להתענג בנדיבות על צד משומן של 4 טוסטים. למעלה עם גרגיר הנחלים, ואז פרוסות סטייק. למעלה עם קצת יותר הנאה, ולאחר מכן נותרו טוסטים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.