סטייק גבינה בבישול איטי
סטייק גבינה בבישול איטי היא מנה עיקרית המגישה 6. תמורת $3.65 למנה , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון זה ללא מוצרי חלב מכיל 624 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינה אמריקאית, רוטב ווסטרשייר, לחמניות סנדוויץ' וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-20 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 71% . נסו סטייקים עם פסטו, עגבניות וגבינת פטה , סטייק שקדי בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , וסטייקים מרופדים פפריקה וכוסברה עם סלסת תפוזים-כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בקר בסיר הבישול האיטי.
יוצקים ציר בקר, חומץ ווסטרשייר על בשר הבקר. מבשלים על נמוך עד שהבשר מבושל לבינוני, 3-4 שעות.
מוציאים את בשר הבקר המבושל מהמרק ומניחים בצד. מרק לשמור.
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים פטריות בשמן עד שהן מתחילות להתרכך; להוסיף בצל ופלפל ירוק. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, כ-5 דקות.
פורסים בשר בקר דק. מחלקים את בשר הבקר והירקות באופן שווה בין הלחמניות. מעל כל כריך 2 פרוסות גבינה; לעטוף בנייר כסף.
מניחים כריכים בתנור שחומם מראש ומחממים עד שהגבינה נמסה; בערך 10 דקות.
מגישים כריכים חמים עם ציר בקר שמור, אם רוצים.