סטייק חצאית בגריל (Arracheras)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית בגריל (Arracheras). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מיץ ליים, רוטב חריף צ'יפוטלה, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו סטייק חצאית בגריל, סטייק חצאית בגריל, ו סטייק חצאית בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל סטייק במחצית לרוחב. שים בשקית ניילון גדולה. מערבבים יחד בירה, מיץ תפוזים, מיץ ליים, רוטב חריף, ושום, ואז לשפוך על סטייקים. לאטום את התיק ולשמור בקירור לפחות 5 שעות ועד לילה.
הכן גריל גז או פחם לחום בינוני גבוה (ראה "הגדר את הגריל שלך: צלייה ישירה," להלן). שמור בקבוק ספריי מלא במים על יד לכל התלקחויות.
מסננים בשר ומשליכים מרינדה. יבש כתם עם מגבות נייר.
מערבבים מלח וכמון ולשפשף לתוך בשר. לרסס בצל קלות עם שמן סט, עם סטייקים, על אסלת בישול מנוקה ומשומנת. לא לכסות. עבור בינוני-נדיר עד בינוני doneness( לחתוך כדי לבדוק), סטייקים גריל 3 עד 4 דקות לכל צד אם פחות מ 1/2 ב. עבה; להוסיף 1 יותר דקה לכל צד אם יותר מ 1/2 ב. עבה. הפעל סטייקים לפחות פעם אחת בזמן צלייה (יותר אם מיץ מתחיל הבריכה על פני השטח). בצל גריל, מפנה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים מבושל דרך, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
לאחר הסרת סטייקים מגריל, לתת לנוח 5 דקות (כך מיצים להפיץ דרך הבשר) לפני חיתוך. עם סכין חדה באלכסון קל, לחתוך על פני תבואה לרצועות דקות.
מגישים בשר ובצל עם טורטיות, פלחי לימון ורוטב חריף.
הגדר את הגריל שלך: צלייה ישירה
על פחם: להצית 75 עד 85 בריחים במתנע ארובה (או על באח הדלק); פתחי גריל פתוחים. כאשר גחלים מצופים באפר, התפשטו לשכבה זוגית (אם תרצו, השאירו שטח קטן ריק כדי ליצור אזור קריר יותר). בדוק חום: אם אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 או 2 ב. מעל רמת בישול באח רק 1 עד 2 שניות, זה חום גבוה. לחום בינוני-גבוה, לחכות עד שאתה יכול להחזיק את היד שלך שם רק 2 עד 3 שניות.
על גז: להפוך את כל המבערים לגובה, מכסה סגור, וחום במשך 15 דקות. לאחר מכן התאם לחום הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Grgich Hills Estate. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 47 דולר לבקבוק.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.