קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

סטייק חצאית צרוב של אריק ריפר וסלט תרד עם יין אדום-שאלוט ויניגרט

סטייק חצאית צרוב של אריק ריפר וסלט תרד עם יין אדום-שאלוט ויניגרט
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סטייק חצאית צרוב של אריק ריפר וסלט תרד עם יין אדום-Challot Vinaigrette יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-158 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם תרד תינוק, שמן canolan, פטריות כפתור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו המבורגר הדגים של אריק ריפר עם זעפרן איולי, סטייק חצאית צרוב עם סלט פטריות, ו אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את היין האדום, שאלוט, פטרוזיליה, טימין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד מופחת בחצי. כבה את החום וזרוק את הפטרוזיליה ואת זרזיליות הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הפלפל הסדוק ומתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להקציף חומץ יין אדום ושמן זית, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים את הקנולה למחבת ברזל יצוק גדול להגדיר על חום גבוה. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הסטייקים. עבור בינוני-נדיר, לבשל במשך שתיים עד שלוש דקות בצד. כאשר נעשה, להגדיר סטייקים בצד על קרש חיתוך ולתת להם לנוח לפחות חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
בעוד הסטייקים נחים, לחמם את ויניגרט לגבות בסיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מערבבים את התרד והפטריות בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים רק מספיק של ויניגרט חם להתלבש בקלילות את הירוקים. התחל עם כמה כפות וללכת משם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחלקים את תערובת הסלט בין ארבע צלחות. חותכים את הסטייקים נגד התבואה לחתיכות 1/4 אינץ', ולאחר מכן מחלקים את הפרוסות בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
8
טפטוף קצת יותר של ויניגרט על גבי הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.