המתכון סטייק מקסיקני פלנק עם אורז חום מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לך לחנות ותביא צ'ילי קליפורני, אורז חום, קאיין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. נסו טאקו סטייק מקסיקני, טאקו סטייק מקסיקני, ו סטייק מקסיקני ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את הבשר ולטפוח יבש; לחתוך את התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' ולמקם בקערה. בבלנדר, לכסות צ 'ילי מיובש עם 3/4 כוס מים רותחים; לעמוד עד צ' ילי רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
1 כוס שום קצוץ
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים מיץ ליים, שום, קאיין, ו 1/2 כפית מלח מערבולת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים מעל בשר, מכסים, ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 כוסות מים והאורז החום לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהנוזל נספג והאורז רך לנשוך, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawry
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, לשפוך שמן למחבת 10-12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר השמן חם, להרים בשר מן המרינדה עם כפית מחוררת (מרינדה עתודה) ולהוסיף למחבת. מערבבים עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים בקר לצלחת מעוטרת או קערה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים פלפלים ובצל למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד צולע, 5 עד 6 דקות. להחזיר בשר למחבת יחד עם מרינדה שמורה; להביא לרתיחה ומבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כפית אורז לארבע קערות רחבות, רדודות העליון שווה עם בשר בקר, ירקות, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.