סטייק עם פרמזן חמאה, זיגוג בלסמי, ארוגולה
סטייק עם פרמזן חמאה, זיגוג בלסמי, ארוגולן נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, סוכר חום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק עם פרמזן חמאה, זיגוג בלסמי, ארוגולה, אבטיח, פטה וסלט ארוגולה עם זיגוג בלסמי, ו חציל פרמזן עם זיגוג בלסמי (מתכונים דומים).
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה