סטייק פלפל עם פסטו פלפל אדום קלוי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סטייק בקר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו נקי לאכול פלפל אדום קלוי & פסטו אגוז, פלפל אדום קלוי פסטו פרמזן ממולא ארטישוק עם פלפל אדום 5 דקות Hollandaise, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים את שני הצדדים של סטייק עם פלפל ומלח; מברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
להוסיף סטייק; לבשל 10 עד 15 דקות, פונה פעם אחת, או עד של doneness הרצוי.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.