סטרוגנוף בקר בסיר אחד עם אטריות ביצים יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 497 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, פטריות קרמיני, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: בשר סטרוגנוף עם נודלס בחמאה, בשר סטרוגנוף עם אטריות סלריאק, ו בשר סטרוגנוף עם נודלס בחמאה.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד השחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מעבירים לקערה בינונית ומניחים בצד.להפחית את החום בינוני ולהוסיף את החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל, ושוברים את הבשר לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שזה רק מבושל דרך וכבר לא ורוד, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מפזרים את הקמח והפפריקה, מערבבים כדי לצפות את הבשר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהטעם הגולמי בישל את הקמח, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
6
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב מדי פעם גירוד כל חתיכות השחמה שהצטברו על החלק התחתון של הסיר, עד כמעט התאדה, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את המרק, מלח נמדד, פלפל נמדד ומערבבים לשלב. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את האטריות והפטריות השמורות יחד עם המיצים המצטברים ומערבבים לשלב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד האטריות מבושלים רק דרך, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רי
9
הסר מהחום ומערבבים את השמנת החמוצה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.