סיבוב 2-קציצות צוללות
את המתכון סיבוב 2-ניתן להכין תת קציצות בערך 55 דקות. למנה העיקרית הזו יש 919 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מיונז, עלי בזיליקום טריים, לחמניות משנה ופרמזן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, שהוא מוצק. נסו כדורי בשר צוללות, כדורי בשר צוללות, ו כדורי בשר צוללות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
לקציצות, בקערה גדולה מערבבים יחד את כל המרכיבים (כולל הבקר), למעט שמן הקנולה, רוטב העגבניות והמוצרלה, עד לאיחוד טוב. בעזרת ידיים רטובות יוצרים חתיכות בגודל אגוז לכדורים.
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומטגנים את הקציצות עד להשחמה מכל הצדדים.
פורסים את הלחמניות לשניים לאורכם ולשים על תבנית עם נייר אפייה. מעל כל חצי 1/4 כוס מרוטב העגבניות, 4 קציצות וקצת גבינת מוצרלה. מכניסים לתנור ואופים 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים.
בסיר בינוני מוסיפים את השמן ומחממים על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים 3 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עוד 15 דקות.
מחלקים את הבקר הטחון ושומרים 1/2 פאונד למתכון הסיבוב 2, תת קציצות. מעצבים ל -4 קציצות ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים במחבת שרוססה בתרסיס בישול נון-סטיק על בינוני-גבוה ומבשלים קציצות 3 דקות מכל צד. ברגע האחרון של הבישול, למעלה קציצות בשר עם גבינה כך שזה יהיה להמיס.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקטשופ, השמנת החמוצה והמיונז ומורחים חצי על לחמניות ההמבורגר ושומרים את השאריות לרוטב טבילה לצ ' יפס.
מניחים את ההמבורגרים על לחמניות ומעליהם חסה וחמוצים.