נגיסות מוצרלה אפויות
נגיסות מוצרלה אפויות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תחליפי ביצים, רוטב מרינרה דל נתרן, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. מתכונים דומים: נגיסות מוצרלה אפויות, נגיסות מוצרלה אפויות, ו נגיסות מוצרלה מטוגנות.
הוראות
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים 1/3 כוס panko למחבת, ומבשלים 2 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ומניח את panko בצלחת רדודה.
חותכים מקלות מוצרלה לחתיכות 1 אינץ'. עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, גבינה טובלת בתחליף ביצה; לדלות בפנקו.
מניחים גבינה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 3 דקות או עד הגבינה הוא התרכך ומחומם ביסודיות.
יוצקים את רוטב המרינרה לקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד מחומם היטב, ערבוב לאחר 30 שניות.