תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סיידר ספייס עוגה. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . אם יש לך סיידר תפוחים, מיץ לימון, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוגת דלעת וסיידר תפוחים, עוגת תפוחים ספייס עם קרם חמאה קרמל סיידר (ללא גלוטן), ו Cider And Spice Bag (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 177°. חמאה 2 (8 - על 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ואבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא יחד קמח (1 1/2 כוסות), אבקת אפייה, קינמון, מלח, אגוז מוסקט, ציפורן, ו allspice בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים סיידר תפוחים ומיץ לימון בכוס מדידה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
4
מקציפים חמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, ולאחר מכן מוסיפים סוכר חום ופעימה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת (תערובת ייראה מקושקש).
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח ותערובת סיידר לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה (הבלילה תיצור שכבה דקה) ומחבתות ראפ על משטח עבודה פעם אחת לשחרר כל בועות אוויר גדולות.
8
אופים שכבות עוגה עד שהם מתחילים להתרחק מצדדים של מחבתות ומלקט עץ או שיפוד מוכנס במרכז כל שכבת עוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
שכבות עוגה מגניב מחבתות על מדפים 5 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין דק סביב קצה של כל שכבה ולהפוך שכבות על מדפים. מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
1
להקציף יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
2
לטאטא סיידר, ואז להביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן, ומרתיחים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה (תערובת תהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
מעבירים לקערת מתכת ושמים בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים, ואז מערבבים מדי פעם עד קריר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים חמאה בקערה גדולה עם מקצף ניקה במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, ולאחר מכן להוסיף שליש תערובת סיידר ופעימה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להוסיף תערובת סיידר הנותרים ולהמשיך להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
6
כאשר עוגות הם מגניבים, לארגן 1 שכבת צד שטוח על צלחת שטוחה או דוכן עוגה להתפשט למעלה עם 3/4 כוס חמאה. למעלה עם הנותרים שכבת העוגה שטוח בצד למעלה. כפור העליון בצד של עוגה עם קרם חמאה שנותר. צ ' יל 2 שעות לפני ההגשה (כדי לחזק את קרם חמאה).
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1
* שכבות עוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* ניתן לקרר עוגה חלבית, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד לאחר 2 שעות, עד 1 יום. להביא לטמפרטורת החדר לפני החיסכון.