סיר חם לנקשייר נכון
סיר חם אמיתי Lancashire נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, תפוחי אדמה, בשר טלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. . נסו סיר חם לנקשייר, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם סנטימטר אחד של מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד רך אבל לא רגשני, על 5 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מכסים את החלק התחתון של תבשיל 1 1/2 ליטר עם 1/2 כוס רוטב.
שכבה של חצי בשר על הרוטב, ואז מפזרים חצי בייקון מתפורר. מסדרים 1/2 של בצל פרוס על הבשר, ולאחר מכן מחצית תפוחי האדמה. חזור על שכבות, ושפוך את הרוטב שנותר מעל.
אופים, מכוסה, במשך שעה בתנור שחומם מראש.
הסר את המכסה, ואופה במשך 15 דקות נוספות, או עד תפוחי אדמה משחימים.