סלט אבוקדו וגרס
סלט אבוקדו וגרס נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, גרגיר הנחלים, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: גרגיר הנחלים, סלט אבוקדו ומנגו, גרגיר הנחלים, תפוז וסלט אבוקדו, ו גרגיר הנחלים, אבוקדו, סלט אגוזים.
הוראות
מערבבים יחד חומץ, בצל, תפוח, רוטב סויה, וסוכר עד שהסוכר מומס, ואז מערבבים בשמן.
ממש לפני ההגשה, לזרוק גרגיר נחלים עם מספיק רוטב מעיל. רבע, בור, ו לקלף אבוקדו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. בעדינות לזרוק עם גרגיר הנחלים.
* גרגיר הנחלים ניתן לקצץ 1 יום קדימה, מקורר בשקית אטומה מרופדת מגבות נייר לחה.* ההלבשה יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. מערבבים או לנער לפני השימוש.