סלט אבוקדו וצנון
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך בצל ירוק, צנוניות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אבוקדו וצנון, סלט צנון אבוקדו, ו סלט צנון ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף את מיץ לימון ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת, לשלב את האבוקדו ואת בצל ירוק עם מחצית ההלבשה ולזרוק. מסדרים את האבוקדו סביב מגש גדול או קערה רדודה.
מוסיפים את הצנון לרוטב הנותר וזורקים. תל במרכז המגש.
מפזרים את הכוסברה על הסלט ומגישים.