קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אטריות סובה קר

סלט אטריות סובה קר
גשו לסופר וקנו פתיתי בוניטו, שמן שומשום אסייתי, חומץ אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אטריות סובה קר עם מלפפון ו Shiitake, סלט אטריות סובה קר עם רוטב שומשום שמנת, ו סלט סובה-אטריות קר עם עוף, פלפלים ומלפפון.

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים אטריות ומבשלים עד מכרז לנשוך, 3 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מסננים אטריות ולשטוף בעדינות מתחת למים זורמים קרים עד קריר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב חומץ אורז, רוטב סויה, שמן שומשום, ווסאבי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ווסאביווסאבי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים כמחצית ההלבשה לתוך קערה קטנה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים אטריות לקערה הגדולה; מערבבים למעיל. כיסוי וצינה עד קר, על 1 שעה, או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
ממש לפני ההגשה, מוסיפים רוטב שמור לנודלס ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מפזרים סלט עם בצל ירוק פתיתי בוניטו, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק