קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אטריות סובה קר

סלט אטריות סובה קר
גשו לסופר וקנו פתיתי בוניטו, שמן שומשום אסייתי, חומץ אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אטריות סובה קר עם מלפפון ו Shiitake, סלט אטריות סובה קר עם רוטב שומשום שמנת, ו סלט סובה-אטריות קר עם עוף, פלפלים ומלפפון.

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים אטריות ומבשלים עד מכרז לנשוך, 3 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מסננים אטריות ולשטוף בעדינות מתחת למים זורמים קרים עד קריר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב חומץ אורז, רוטב סויה, שמן שומשום, ווסאבי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ווסאביווסאבי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים כמחצית ההלבשה לתוך קערה קטנה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים אטריות לקערה הגדולה; מערבבים למעיל. כיסוי וצינה עד קר, על 1 שעה, או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
ממש לפני ההגשה, מוסיפים רוטב שמור לנודלס ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מפזרים סלט עם בצל ירוק פתיתי בוניטו, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק