סלט אספרגוס, תפוז ועדשים
אספרגוס, תפוז, וסלט עדשים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 48 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם תפוזים, שמפניה-שאלו ויניגרט, חסה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Plumcot, סלט תפוז & עדשים ... & Fave Five Friday: מנות עדשים יפות, עדשים וסלט תרד עם אספרגוס מטוגן במחבת, פאניר ו-C, ו סלט עדשים ירוק עם אספרגוס, תפוח ושומר.
הוראות
לשטוף שומר ביסודיות. לקצץ ולהשליך שורש סוף הנורה. לקצץ גבעולים מן הנורה, וקוצצים fronds שווה 1/4 כוס; גבעולי מילואים ואת שאר fronds לשימוש אחר. לחתוך דק נורה, ולזרוק עם תפוזים, פלפל, ו 1/2 כפית. מלח. לכסות ולתת לעמוד עד מוכן לשימוש.
בינתיים, לחתוך טיפים אספרגוס לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
חותכים גבעולים באלכסון לפרוסות דקות, משליכים קצוות קשים.
תביא 3 כוסות מים ו 1/2 כפית. מלח לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים אספרגוס, ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד פריך-מכרז; ניקוז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז. להתייבש עם מגבות נייר.
להביא 3 כוסות מים הנותרים 1/2 כפית. מלח לרתיחה בסיר על חום בינוני.
להוסיף עדשים; לחזור לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים היטב, ולשטוף עם מים קרים. לזרוק עדשים עם 1/4 כוס שמפניה-שיילו ויניגרט.
מערבבים חסה, פטרוזיליה, אספרגוס, תערובת שומר, ובריכות שומר בקערה גדולה; לזרוק עם ויניגרט שנותר. עדשים כף על מגש; העליון עם תערובת אספרגוס.