סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים, מסוכר הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Bon Appetit יש 6 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, שמן זית, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים ואגוזי מלך מסוכרים, גבינת עיזים רימון סלט פקאן ארוגולה מסוכר, ו ארוגולה, תפוח, גבינת עיזים וסלט פקאן מסוכר עם ויניגרט סיידר.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל. לטחון עד הזהב, כ -18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
הסר מהחום.
4
מפזרים חומץ; מערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
שלב הראשון 4 מרכיבים במחבת גדולה אחרת כבדה. מביאים לרתיחה, מקציפים. להרתיח 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים אגוזי מלך; מערבבים. לזרוק עד סירופ יוצר זיגוג על אגוזים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
להעביר אגוזים גיליון נייר להפריד במהירות אגוזים עם מזלגות. מגניב. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.