סלט בטטה עם ויניגרט בייקון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, בטטות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט בטטה עם ויניגרט בייקון, חניתות בטטה צלויות עם ויניגרט בייקון, ו סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + בייקון-ויניגרט Dijon (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 232°. Lightly ספריי 2 (15x10x1 אינץ') מחבתות עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לזרוק תפוחי אדמה מתוקים, בצל, 2 כפות שמן 3/4 כפית מלח. מסדרים ירקות בשכבה אחת במחבתות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הצלי חשף 25 דקות.
3
הסר בצל מחבתות; להפריש. מערבבים בטטות. צלוי 10 דקות יותר או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני 10 עד 12 דקות או עד פריך.