קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט בייקון בטטה

סלט בייקון בטטה
סלט בייקון בטטה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 141 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בייקון, מיונז, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, סלט בייקון בטטה, ו סלט בטטה עם בייקון.

הוראות

1
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים פרוסים לסיר בינוני של מים מלוחים בנדיבות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם כבר לא פריך אבל הם עדיין המשרד (5-7 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לטאטא את המיונז, חמאת בוטנים, חרדל ורוטב סויה יחד בקערה בינונית. מטגנים את הבייקון עד להשחמה אבל לא פריך ולנקז על מגבות נייר. כאשר תפוחי האדמה המתוקים נעשים, לנקז אותם היטב ולהוסיף אותם מיד ההלבשה יחד עם בייקון. לזרוק מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מגישים חמים מעל מיטה של ירקות, או לתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר. אם אתה עושה את זה מראש, תן לו לעלות לטמפרטורת החדר או לחמם אותו מעט כפי שהוא לא טוב כמו צונן.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק