סלט בקר תאילנדי
סלט בקר תאילנדי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. לך לחנות ותביא רוטב דגים ויאטנמי, נבטים, מלפפון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט זעקות נמר (סלט בקר תאילנדי חריף), סלט בקר תאילנדי, ו סלט בקר תאילנדי.
הוראות
שים כוסברה, נבטים, מלפפון, בצל וסלרי בקערה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד רוטב דגים, רוטב צ ' ילי ומיץ ליים כדי להפוך את הרוטב. תניח את שניהם בצד.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שכבר לא ורוד, כ 4 דקות.
מוסיפים בשר לתערובת ירקות, יוצקים רוטב על סלט, וזורקים בעדינות לשלב.
* מצא במעבר מזון אסיה חנויות מכולת.