אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לרפרטואר שלך, סלט האביב עם רוטב גרגר עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 1073 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, גבינת פקורינו, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט גרגיר הנחלים עם רוטב ליים, סלט גרגיר הנחלים עם רוטב מנדרינה טקילה, ו גרגיר הנחלים וסלט מנגו עם רוטב ג'ינג'ר.
הוראות
1
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 10-15 דקות עד למכרז.
לנקז שוב, דגים את האספרגוס, ואז לקלף את העור החיצוני הקשה מן השעועית לעשות חתך בחלק העליון ולפוצץ את השעועית החוצה. בלאנש את האפונה הפגועה במחבת נפרדת במשך 1 דקה. לזרוק את האספרגוס, שעועית, אפונה, תפוחי אדמה פרושוטו יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תוספות, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
עבור ההלבשה, לשים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון בליץ עד ממש חלק וירוק בהיר. מתבלים במלח ופלפל. כדי לשרת, לזרוק את עלי הסלט עם כפית או שתיים של רוטב ולסדר על צלחות. ערימת תערובת הירקות על גבי, העונה, ואז לטפטף על ההלבשה הנותרים לפזר עם פקורינו.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.