זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט אבוקדו וחומוס עם הליבוט, מרק הליבוט וחומוס, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
מברישים את ההליבוט בשמן זית ומתבלים בשני הצדדים במלח ופלפל. גריל עד מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.